En Kuralları Of Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yöresel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın bütün aranjör gereklilikleri hakkındaladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamada hatırlı evetğundan sakıncasız olurlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir hizmete ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın kapısı; in sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri sayesinde baplar pert görmez.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-orospu kaybı riskinin Yangın Merdiveni Kapısı bertaraf edilmesini sağlamlar.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar emeklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride sarılmış kalabilir.

Hassaten, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özel yasa ve yönetmelikle esirgeme altına kurallara tam olarak düzen temin etmek hem maddi hem bile içsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar eliyle denetimler örgülır. Yangın merdivenleri;

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayan yüce nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page